Viser alle 23 resultater

LED Grolys

-7%
2.795,00 kr.
-30%
3.495,00 kr.
-11%
-20%
-18%
449,00 kr.
-3%
13.995,00 kr.
-4%
8.795,00 kr.
2.795,00 kr.
-4%
3.595,00 kr.
-4%
4.395,00 kr.
-20%
Ikke på lager
2.995,00 kr.

LED grolys på Sensimilla

LED grolys er enormt effektivt og energibesparende. Derudover giver det en mindre varmeudvikling, hvilket resultater i mindre ventilationsbehov. En anden fordel er at der ikke sker en stor fordampning fra substratet, som resulterer i mindre luftfugtighed, som oftest er uønsket i den sene blomstring.

Vi forhandler på Sensimilla førende LED Grolys fra blandt andre Lumatek, Secret Jardin, LUMii og Lucilu. Derudover tilbyder vi vores kunder vores egen linje af Quantum Boards og Cobs, som er utroligt effektive.

Når du vælger at dyrke med LED grolys på Sensimilla, skal du vide at det er på den lange bane, at det tilbagebetaler sig. Da anskaffelsesprisen ofte er væsentligt højere end konventionel belysning, skal du se det som en investering.

Kompakte, aromatiske og potente planter med LED grolys fra Sensimilla

Når det er sagt vil du  med LED grolys opleve en meget bedre terpenudvikling og kompakte planter. Dette vil give dig et mere aromatisk produkt, der smager bedre. Dine blomster vil blive hårdere og mere kompakte. Mindre stræk fra planterne dyrket med LED grolys giver også en fordel ift. højdebegrænsninger.

Du skal dog indberegne at LED grolys ofte kræver en lidt højre afstand til planterne og som tommel finger regel, anbefaler vi her på Sensimilla, at du holder en afstand på omkring 70 cm i Væksten. I blomstringen anbefaler vi at du holder omkring 50cm til dit LED grolys fra plantetoppene. På den måde sikrer du en god spredning og minimerer lys stress.

Slip for pæreskift, spar penge på elregningen og slip for at dine planter lider i varmen, sommeren igennem. Kontakt os for at finde grolys, der passer til netop dine behov. Vi kan med sikkerhed lave dig et godt tilbud på LED grolys der passer til dit grotelt, gro rum eller andre rammer efter dit behov.

LED Gro lys har vist sig at være mere effektivt og mere energibesparende end konventionelt plantebelysning. LED grolyset udsender flere photoner til planterne og dermed får de et mere effektivt afkast. Planterne får en bedre terpen udvikling, der er direkte forbundet til aroma og smag. Temperaturerne bliver mange gange også bliver mere ideelle. Der skal påregnes en afstand på omkring 50cm igennem blomstringen, for at lyset ikke bliver for kraftigt.

Gode råd og vejledning På Sensimilla

Tøv ikke med at kontakte os på Sensimilla, for at spørge os til råds om, hvilket LED gro lys der passer til dine behov. Vi har vejledt og rådgivet de Danske growers igennem 12 år. Vi kan dermed med sikkerhed sørge for at du vælger de rigtige produkter første gang. Vi vejleder i alt, lige fra det mindste grotelt, til de største gro rum.

Hvad enten du har brug for grolys til hobbygrowet, vindueskarmen, groteltet eller erhverv, kan vi med sikkerhed hjælpe dig.

Dit grow er vores passion og det vigtigste for os er at du får succes og er tilfreds med dine produkter. På den måde kan vi sikre et langt samarbejde, der vil gavne os begge på den lange bane.

Gratis Fragt over 500kr! Hurtig afsendelse! Ekstra frø med Fast Buds +5 og Barneys Farm +2
This is default text for notification bar