Viser 1–24 af 48 resultater

Dutch Passion

-24%
149,00 kr.
-25%
395,00 kr.

Autoblomstrende Cannabisfrø

Dutch Passion – Auto Cinderella Jack 3 stk.

225,00 kr.

Autoblomstrende Cannabisfrø

Dutch Passion – Auto Euforia – 3 stk.

225,00 kr.
255,00 kr.

Autoblomstrende Cannabisfrø

Dutch Passion – Auto Banana Blaze 3 stk.

225,00 kr.

Autoblomstrende Cannabisfrø

Dutch Passion – Auto Power Plant 3 stk.

225,00 kr.

Autoblomstrende Cannabisfrø

Dutch Passion – Auto Banana Blaze 7 stk.

525,00 kr.

Autoblomstrende Cannabisfrø

Dutch Passion – Auto Xtreme 3 stk.

225,00 kr.

Autoblomstrende Cannabisfrø

Dutch Passion – Auto White Widow 3 stk.

225,00 kr.

Autoblomstrende Cannabisfrø

Dutch Passion – Auto Night Queen 3 stk.

225,00 kr.

Autoblomstrende Cannabisfrø

Dutch Passion – Auto Blueberry 3 stk.

225,00 kr.

Dutch Passion

Dutch Passion er pionerer inden for avl af cannabisfrø og har igennem tiderne lavet nogle af de mest velkendte og velsmagende Cannabisfrø og Skunkfrø på markedet. De er blandt andet også hjernerne bagved den velkendte feminiserede teknologi. De har på den måde været med til at revolutionere markedet.

Dutch Passion laver helt sikkert noget af den bedste genetik på markedet. Hvis du leder efter stabile cannabisfrø og skunkfrø er du landet det rigtige sted. Vi fører nogle af dutch passions allerbedste indendørs cannabisfrø og autoblomstrende skunkfrø. Du kan med sikkerhed vide, at du køber kvalitetsgenetik, når der står Dutch Passion på pakken.

Dutch Passion blev formelt etableret af Henk van Dalen i 1987. Før dette havde Henk siden 1970’erne haft travlt med at indsamle og opdrætte cannabisfrø. Henk var biologistuderende ved Amsterdam Universitet. I de dage blev cannabis importeret til Amsterdam fra hele verden. Henk begyndte at indsamle de forskellige frø fra forskellige partier cannabis, som i de tidlige dage kom fra talrige kilder. Afrikansk, asiatisk, sydamerikansk og nordamerikansk cannabis var på vej til de tidlige kaffebarer i Amsterdam, og meget af det indeholdt frø.

Disse varianter var ofte ret forskellige med hensyn til effekten af ​​cannabis og kvaliteten. Marihuanafrøene blev indsamlet og blev grundlaget for den tidlige hollandske passions-avl. På det tidspunkt var indendørs dyrkningsteknikker og -udstyr ret grundlæggende. Men det lykkedes Henk at dyrke frøene.

Til sidst blev de bedste planter udvalgt til forædling og efterfølgende krydsning. Snart stod det klart, at den cannabis, der blev dyrket i Amsterdam, var af overlegen kvalitet end den, der blev importeret. Mange hollandske kaffebarer var i stand til at begynde at indkøbe hjemmedyrket cannabis. I stedet for at stole på stærkt frøet import af lavere kvalitet. 1970’ernes indendørs dyrkningsscene var lille, men fællesskabet af frøpionerer var allerede i gang, og de havde et godt udvalg af cannabisgenetik fra hele verden at tage udgangspunkt i. I dag opererer Dutch Passion stadig fra Amsterdam og er forblevet tro mod deres oprindelige mål – udelukkende at fokusere på at levere cannabisfrø af den bedste kvalitet.

Gratis Fragt over 500kr! Hurtig afsendelse! Ekstra frø med Fast Buds +5 frø og Barneys Farm +2 frø
This is default text for notification bar