Viser 1–24 af 1197 resultater

-7%

Homebox Ambient

Homebox Ambient Q80+

1.395,00 kr.
-9%
995,00 kr.
-20%
39,00 kr.
-13%
295,00 kr.
-11%
295,00 kr.
-9%
295,00 kr.
-13%
295,00 kr.

Blandet Gødning og Additiver

Atami – Bloombastic 1250ml

1.249,00 kr.

Blandet Gødning og Additiver

Atami – Bloombastic 325ml

525,00 kr.

 

Cannabisfrø

Cannabisfrø på Sensimilla.dk. Vi har alt i Feminserede cannabis frø, indendørs og udendørs cannabisfrø samt medicinske frø. Vi har også et stort udvalg af rygegrej, gødning og tilbehør.

Alle vores cannabisfrø er lagervarer og det sikrer hurtig levering og friske skunkfrø.
Vi lever af tilfredse kunder. Det vigtigste for os er, at efterlade vores kunder med en god oplevelse af kvalitet, når de handler cannabisfrø og skunkfrø på Sensimilla.dk.

Vi afsender pakker hver eneste dag og giver gratis frø med alle order!

Vi Har et stort udvalg af cannabisfrø og skunkfrø fra blandt andre Serious Seeds, Sweet Seeds, Dinafem, Th Seeds, Barneys Farm, Dutch Passion, Medical Marijuana Genetics. Humboldt seed Organisation, G13 Labs, Sensimilla Frø, Dna Genetics, Fast buds, Hybrids From Hell, Nirvana og Paradise Seeds.

Du kan vælge feminiserede frø såfremt du ønsker at få hun planter. Dette er den fortrukne løsning blandt dyrkere, da det forsimplet processen væsentligt. Ønsker du derimod at avle, kan det anbefales at vælge regulære sorter, da du vil få både hanner og hunner.

Du kan også vælge autoblomstrende frø, såfremt du gerne vil have hurtige resultater. have at planten passer sig selv, hvad angår dagtimer. Dog anbefales det at bruge min 18 timers lys igennem hele livscyklussen for at nå det bedste resultater

Vi anbefaler hybrids From hell og Autoblomstrende sorter til udendørs dyrkning. da det er vigtigt at sorterne kan nå at blive færdige i løbet af den korte danske sommer. Husk at det giver god mening at så autoflowers i den potte de skal gøres færdige i. Dette for at undgå ompotnings stress, hvilket kan resultere i forringet afkast.

Til gengæld anbefaler vi Næsten alle vores feminiserede cannabisfrø til indendørs dyrkning. Dog kan det godt betale sig at være kvalitetsbevidst når man dyrker indendørs, da det ofte er forbundet med større omkostninger.

Vi glæder os meget til at handle med dig!

 

 

Få gratis fragt over 1000 kr optil 20 kg og 2 stks gratis frø med alle pakker fra Barneys Farm, Sweet Seeds og Fast Buds
This is default text for notification bar